COMPETITIVE  |  FITNESS & LEISURE  |  TRIATHLON  |  SWIMRUN  |  ÅBENT VANDS  |  LÆR Å SVØMME  |  GYM | SNORKELING | ANSIKTSMASKER

ProSwimwear Norge

Det norske ProSwimwear nettsted er en del av 25 andre internasjonale ProSwimwear butikker som er første valg for amatør og elite svømmere over hele verden.

Lansert samtidig med våre butikker i Sverige, Danmark og Finland, er det ProSwimwear Norges misjon at bringe vår store viten og ekspertise til Skandinavia og Norden.

Vår daglige leder Anders Kloster kommer fra Danmark. Han har arbeidet og reist intensivt over hele regionen og er ekstremt pasjonert omkring vår nordiske arv og ikke mist svømning

 Inspirert av store nordiske svømmekjemper som Jani Sievenen, Alexander Dale Oen og ikke minst fantastiske Sarah Sjöström, vet Anders hvor viktig svømning er både som sport og hobby i Norden.

Ved åpning av den Norske ProSwimwear butikken er vi nå bedre rustet til at kunne dele ut av våret store kunnskap omkring svømming samtidig med at tilbyder nordmenn Europas største utvalg av svømmetøy fra mere end 50+ kjente og store merker så som Speedo, Arena, TYR, FINIS, Jaked and Maru bare for at nevne noen få.


Om ProSwimwear Ltd

ProSwimwear blev stiftet i Storbritannia i 2006 og har raskt vokst seg til en av Europas største svømme butikk.

Med det største utvalg av svømmeklær og ikke minst et kjempe utvalg av tilbehør på lager, er det ProSwimwears misjon at tilby alle svømmere alt av utstyr og klær de trenger for at oppnå deres mål, uansett som du svømmer for trening, konkurranse eller bare for moro!

Vi har for nylig utvidet vårt lager med over 1100 kvadrat meter så vi har mere plass til dine favoritter. Vi arbeider hardt på at å gjøre vår online butikk til det beste nettsted for alle svømmere.


Konkurranse / Elite

Vårt utvalg av konkurranse svømmetøy er det største du kan finne. Vi er stolte over at ha det største lager av konkurranse svømmetøy i Europa, alle de seneste nyheter innenfor tekniske drakter, konkurranse briller, hetter etc. fra alle de førende merker i verden. Ofte finner du varene hos os før alle andre får de samme varer.


Fitness / Trening 

Vi gjør alt vi kan for at fitness og trenings svømmere kan finne alt de har bruk for hos os. Vi vet alle at svømning er den beste form for trening, så vi vil hjelpe alle i at få det beste ut av deres trening, uansett hva målet er.

I vår støtte til trenings og fitness svømmere tilbyder vi ofte fantastiske tilbudet på svømmeklær som du kan bruke i lang tid, og ikke minst fantastiske priser på et stort utvalg av utstyr og tilbehør.


Lær å svømme / Svømme Klubber

For alle som ønsker å lære å svømme er vi der med alt utstyr og tøy som du har bruk for. Fra du hopper i vandet første gang til du kanskje begynner i en svømmeklubb, har vi alt utstyr og svømmetøy som du har bruk for!


Våtdrakter / Triatlon / Svømmeløp

Vi elsker alle former for svømming, og vi har gjort my i å tilbyde alt til triatlon og svømmeløp igjennom mange år. Vi har et stort utvalg af våtdrakter, utstyr og tøy til meget konkurranse dyktige priser. Finn den perfekte våtdrakten for din neste triatlon eller svømmeløp, finn siste nytt i brille for havsvømming og finn en ny triatlon tri-suit for menn og kvinner.


Kontakt oss

Hvis du har sett produkter som du ikke finner på vårt nettsted eller du bare har lyst til å sende oss en beskjed så vil vi gjerne høre fra deg. Du kan kontakte os via help@proswimwear.no og vi vill svare deg hurtigst muligst, eller bruk vår live chat.

ProSwimwear Warehouse

ProSwimwear OfficesCustomer Services

ProSwimwear OfficeCustomer Services

ProSwimwear Warehouse 2Customer Services

ProSwimwear Warehouse

© 2021 ProSwimwear Ltd. All Rights Reserved.