COMPETITIVE  |  FITNESS & LEISURE  |  TRIATHLON  |  SWIMRUN  |  ÅBENT VANDS  |  LÆR Å SVØMME  |  GYM | SNORKELING | ANSIKTSMASKER

Retur & bytter

  

Legge merke til

ProSwimwear bruker ikke lenger Ezi Returns-selskapet til å godta retur, ProSwimwear vil ikke akseptere noe ansvar for varer eller bestillinger sendt tilbake til Ezi Returns-adresser.
Følg prosessen nedenfor for å returnere varen din.

Vi vil gjøre opplevelsen av å returnere varene dine så rask og enkel som mulig. For internasjonal retur anbefales International 'signert for' eller 'tracked' porto i tilfelle tap.

Det er kundens ansvar å sørge for at produktet er tilstrekkelig pakket for å unngå mulig skade under transport, slike gjenstander som er skadet under transport vil bli returnert til kunden og ikke refundert. Du vil få full refusjon for verdien av varene som returneres; du vil ikke få refundert fraktkostnadene (med mindre varene som returneres er feil) eller eventuelle skatter du har betalt på bestillingen din, hvis aktuelt.

  • Pakk opp returen, fyll ut returskjemaet som fulgte med bestillingen, og legg den i returpakken.
  • Besøk https://proswimwear.gfs-returns.com/ og fyll ut informasjonen for å kjøpe en returetikett direkte tilbake til oss
  • Len deg tilbake og overlate resten til oss!

Så enkelt er det, når vi har behandlet returen, tar vi sikte på å fullføre refusjonen din så snart som mulig.


Standard Returprosedyre

Merk: Vår standard returprosedyre er atskilt fra din lovbestemte rett til å kansellere og avvise defekte varer (se nedenfor). Vår standard returprosedyre påvirker ikke dine lovbestemte rettigheter.

Hvis varen din er feil, eller du vil utøve din lovbestemte angrerett, kan du gå til bunnen av denne siden for mer informasjon.

Du kan returnere nye, ubrukte eller ubrukte produkter innen tretti (30) dager fra datoen da varene ble sendt til deg. Alle varer må returneres sammen med all original emballasje som du mottok. Forsikre deg om at returpakken er pakket og forseglet sikkert.

Hvis en refusjon forfaller, behandler vi refusjonen så snart som mulig, og i alle fall innen fjorten (14) dager etter mottak av den opprinnelige bestillingen tilbake til oss.

Produkter der det er hygienemerker og / eller klesmerker, kan bare returneres der etiketten er uskadet og helt festet til produktet. Produkter kan heller ikke returneres når de er brukt i et basseng. Produkter som returneres der hygienemerket og / eller plaggetikettene mangler, er skadet eller har blitt tuklet med, eller der varen har blitt brukt i et basseng, vil bli nektet retur og sendes tilbake til deg for egen regning.

Det er kundens ansvar å sørge for at kjøpte varer er tilstrekkelige før varene ikke returneres ved å fjerne hygiene / klesmerker eller gå inn i et basseng.

Du har en juridisk forpliktelse til å ta rimelig vare på varene mens de er i din besittelse. Der du ikke har tatt vare på varene mens du er i besittelse, forbeholder vi oss retten til å:

  • Nekt refusjon og be om ytterligere betaling til kostpris for å returnere varene til deg, eller;
  • Få kompensasjon fra deg ved å trekke penger fra tilbakebetaling.

Vi refunderer ikke leveringskostnader i tilfelle returnerte varer. Du får bare refundert den opprinnelige leveringsavgiften der du utøver din lovbestemte rett til å kansellere eller avvise defekte varer som beskrevet nedenfor.

Vi betaler bare returkostnadene og påfølgende etterleveringskostnader (hvis aktuelt) hvis returen er et resultat av feilen vår eller varene er feil.

 

Returnerer Adresse

ProSwimwear

Unit 1 Plum Lane

Bridgwater

Somerset

TA65HL

United Kingdom

 

børser

Dessverre kan vi ikke tilby en utvekslingstjeneste. Hvis du trenger et alternativt element, vennligst legg inn en ny ordre og returner originalen for tilbakebetaling.

 

Feilte gjenstander

Elementer returnert som feil skal sendes til vår returavdeling, og ta med et kort notat, inkludert bestillingsnummer og detaljer om problemet.

Varen (e) vil da bli vurdert av vårt returlag i forbindelse med produsenten.

Skulle elementet anses å være feil, vil dette bli erstattet, eller i tilfelle av forældet produkt, vil en alternativ gjenstand bli avtalt eller tilbakebetaling vil bli utstedt på forespørsel.

Hvis varen er feil, vil du motta tilbakebetaling for produktet (kun standardleveringskostnader).

Vær oppmerksom på at denne prosessen kan ta flere uker å fullføre når varer er mottatt.

 

Elementer sendt i feil

Elementer mottatt ved feil, skal returneres til avkastningsavdelingen. Ved mottak av varen, vil varen bli erstattet, gjenstand for lager, med den riktige eller tilbakebetaling vil bli gitt.

Kunder bør kontakte oss dersom de mottar et element feil, slik at den aktuelle metoden kan organiseres

 

Reklameartikler

Til tider vil vi tilby våre kunder et element gratis under vilkårene for en spesialistforfremmelse. ProSwimwear tilbyr gratis varer i god tro, men kan ikke holdes ansvarlig dersom varen blir feil på noen måte, og vil ikke være ansvarlig for utskifting.

 

Vilkår og betingelser

Vennligst returner ikke varer via kurere eller posttjenester enn de som er beskrevet på denne siden.

Vennligst bemerk at ProSwimwerar ikke kan holdes ansvarlig for betaling av moms, skatter og avgifter som relaterer seg til refundering.

Vær helt sikker på at du kjenner til alle skatter og avgifter, især hvis du bruker kurer firma til retur av dine varer til ProSwimwear.

Alle varer som returneres til ProSwimwear, som er underlagt ubetalte eller utestående skatter og avgifter, vil bli avslått. Dette betyr at de vil bli holdt av kurertjenesten til betalingen er mottatt.

Hvis skatter og avgifter er ubetalte og/eller returer varer er holdt igjen av kurerer, vil ProSwimwear ikke kunne behandle din refusjon/s.

Returer varer som er sendt med skatter og avgifter forhåndsbetalt vil bli akseptert og behandlet som normalt.

 

Alle varer må returneres i originalemballasjen med alle tagger på plass. Badetøy, vernebriller eller svømmingstilbehør som har blitt brukt eller brukt i et basseng eller klorert vann, kan ikke returneres for refusjon. Det er forbrukerens ansvar å bestemme egnetheten og passformen til alle gjenstander før du bruker varen i et basseng og gjør varen usellabel hvis den returneres.

Det er kundens ansvar å sørge for at produktet er tilstrekkelig pakket for å unngå eventuell skade ved transitt, slike gjenstander som er skadet i transitt vil bli returnert til kunden og ikke refundert.

 

 
© 2021 ProSwimwear Ltd. All Rights Reserved.