VÅTDRAKTER


STØRSTE MERKER


Filter
Kjøp etter
Kjøpsalternativer
Klesstørrelse
Race Suit Type
Produsent
Farver
Kjønn
Age Group
Approval
Stil
Fabric
Wetsuit Size
Paddle Size
Lens Type
Limited Edition

Svømming våtdrakter

Hvis det er en triatlon-våtdrakt du er ute etter, lager vi alle de ledende merkene, inkludert HUUB, HEAD, TYR, Arena, Speedo, Blueseventy, Mad Wave, Orca, Aqua Sphere og mange flere.

Disse svømming våtdraktene er laget i henhold til de høyeste spesifikasjonene med de nyeste tekniske funksjonene, og kombinerer fleksibilitet og komfort med det mål å forbedre hastigheten og stilen din i vannet.

Svømming av våtdrakter gir langt større fleksibilitet rundt armer og skuldre enn vanlige våtdrakter, og de er designet for å holde deg varm, komfortabel, flytende og strømlinjeformet når du svømmer i sjøen eller innsjøen.

I tillegg til triatlon våtdrakter for svømming i åpent vann, har vi også et komplett utvalg av SwimRun våtdrakter som kombinerer svømming og løpeytelse, sammen med et omfattende spesialutvalg.

Alle merker har våtdraktserier for menn, kvinner og barn tilgjengelig i alle størrelser, sammen med et omfattende utvalg av beskyttelsesbriller og tilbehør til åpent vann, som termiske balaclavas, termiske svømmesokker, svømmehansker, racerbelter, timing chip stropper, overgangs ryggsekker og mer .

Våre online våtdraktutsalg tilbyr et av de største sortimentene i Storbritannia og verden, så uansett hvilken svømmeutfordring du har i åpent vann, vil vi ha tri-drakten for deg

© 2021 ProSwimwear Ltd. All Rights Reserved.